Home Home Home
Infographic Bieronderzoek Huisstijl Passe-Partout zorg Heuma Group Bilderberg Website Waterkeert Ginalski Huisstijl CTOW Huisstijl Made by VBL Identiteit Fanfiber Huisstijl Fiber Media Holding
       
  DIRECT MAILING
Heuma Group
Voor de Heuma Group ontwikkelden wij een opvallende direct marketing campagne bestaande uit meerdere mailingkaarten die op bepaalde momenten in het jaar verstuurd worden om zo continu top of mind te blijven. De campagne bestaat uit o.a. de volgende mailings: Voor de bouwvak vakantie (insteek: al voldoende opdrachten voor na de bouwvak?): Tell-a-friend actie (zzp-ers kennen vaak meerdere zzp-ers, wijs hen op de diensten van Heuma ZZP assist en ontvang allebei een voordeel); Naar bedrijven een stripverhaal over de VAR-verklaring ('Werken met zzp-ers zonder misverstanden'); Vakantiemailing ('Groeten uit .... ', Kerstkaart; Verjaardagskaart aan jarige klanten; Op een (zakelijk) succesvol jaar, nog nieuwe voornemens?  
  Huisstijl, Print, Outdoor    
     
  Terug naar het overzicht Terug
naar
het
overzicht
 
       
  BEURSWAND
Heuma Group
Voor onze vaste klant Heuma Group ontwierpen wij een opvallende beurswand met casewrap die ook bruikbaar is als statafel. Als extra teaser illustreerden wij een levensgrote pop.Bezoekers kunnen hier hun hoofd doorheen steken en een unieke foto laten maken door het Heuma team.
Heuma Group Beurswand
  BESTICKERING
LANDROVER DISCOVERY ONE
Heuma Group
Als bestickering voor de Landrover van onze vaste klant de Heuma Group kozen wij voor elementen uit de herkenbare Heuma huisstijl gecombineerd met (witte) vlakken die in te vullen zijn met sponsor uitingen van derde partijen. Uiteraard moest het ontwerp voor de Landrover een stoere en opvallende uitstraling hebben met een duidelijke communicatie van de website url. In diverse rally's kunt u deze 4x4 Landrover tegen komen, die natuurlijk niet te missen valt.
Go to Top
 
Heuma bestickering Landrover Discovery One

Go to Top
      Back to the top
  DIKKE PUNT | ontwerp & illustratie EMAIL info@dikkepunt.nl KVK nummer 09194997
  Dommer van Poldersveldtweg 59 a TELEFOON +31 (0) 6 14 24 57 00 DOWNLOAD Algemene voorwaarden
  6523 CV Nijmegen       Privacy statementPrivacy statement
    Twitter Linkedin Instagram Pinterest    
  Web design by Dikke Punt | ontwerp & illustratie © 2015