Home Home Home
Infographic Bieronderzoek Huisstijl Passe-Partout zorg Logo JC Groep Home Terug naar overzicht identiteit Identiteit Salesupply Kerstkaarten Huisstijl CTOW Huisstijl Made by VBL Identiteit Fanfiber Huisstijl Fiber Media Holding
       
  IDENTITEIT
JC Groep
Een geslaagde huisstijl maakt in één oogopslag duidelijk om wat voor een bedrijf het gaat. Je herkent de filosofie en imago van het bedrijf. Dikke Punt ontwerpt onderscheidende logo's en huisstijlen die als een perfect gesnede maatpak bij uw bedrijf passen.  
  Logo, Huisstijl, Print, webdesign    
     
       
       
Visitekaartjes JC Groep
  JAARBOEK
JC Groep
Voor de JC Groep ontwierpen wij het eerste jaarboek. Met dit boek wil de JC Groep BV op een praktische en overzichtelijke wijze haar relaties kennis laten maken met de producten, diensten en ontwikkelingen van de JC Groep. Dikke Punt is er trots op de JC groep als klant te hebben. Het ontwerp van het jaarboek straalt, net als de complete huisstijl van de JC Groep, het dynamische karakter van de groep uit met beelden met volop beweging daarin. Uiteraard is het huisttijl kleurenpalet toegepast.  
Go to Top
JC Groep Jaarboek
 

IMPROVEMENT MODEL
Design van een white label model

In samenwerking met JC Servira een onderdeel van de JC Groep ontwikkelde Dikke Punt een serie informatieve white label folders waarin het Improvement model op overzichtelijke en visueel aantrekkelijke wijze uiteen wordt gezet voor verschillende toepassingen.
 
JC Groep
 

WEBDESIGN
JC Groep


www.jcgroep.nl
JC Groep Webdesign
Go to Top
      Back to the top
  DIKKE PUNT | ontwerp & illustratie EMAIL info@dikkepunt.nl KVK nummer 09194997
  Dommer van Poldersveldtweg 59 a TELEFOON +31 (0) 6 14 24 57 00 DOWNLOAD Algemene voorwaarden
  6523 CV Nijmegen       Privacy statementPrivacy statement
    Twitter Linkedin Instagram Pinterest    
  Web design by Dikke Punt | ontwerp & illustratie © 2015